پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

تعداد صفحات : 27 صفحه
خرید و دانلود - 2700 تومان
کالباس های حرارت دیده
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده
گوشت
برای حفظ ظرفیت بالای نگهداری آب چند کار را می توان انجام داد
چربی
نمک
املاح اسیدهای خوراکی
فسفات ها
امولسیفایرها Emulsifier
پروتئین های بیگانه
پلاسمای خون
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده
روش کوتریزاسیون گوشت
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت توام
کوتریزاسیون در خلاء
سایر پروسه های تکنولوژیک